Zoek rondom postcode

U bevindt zich hier:    
HUSS

HUSS

8.8 / 10.0
(3 stemmen)
Newtonweg 2
2952BH Alblasserdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0786911140
Fax: (+31) 0842286176
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@huss.nl
51.8595154.671025
3 4.4285714285714 8.8
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

BedrijfsomschrijvingBusiness Software voor het dienstverlenend MKB


s

*     Relatiebeheer
*           Uren- en projectregistratie
*          Kilometerregistratie
*          Contracten / abonnementen
*          Facturatie
HUBI Business Software

HUBIis dé multifunctionele oplossing voor het beheren van uw bedrijfszaken. Van urenregistratie en facturering tot relatiebeheer bied dit systeem u een terugkomende verbetering voor uw administratie. HUBIgeeft meer orde en ruimte. Met orde en ruimte creëert u rust en tijd. Tijd is geld dus HUBIlevert geld op voor uw onderneming!

Modulair

HUBI is een modulair programma. U betaalt dus alleen voor die onderdelen die nodig zijn in uw organisatie. U kunt onafhankelijke modules aan het basispakket koppelen om de functionaliteit van HUBI uit te breiden. U kunt uit bestaande modules kiezen, of wij maken er een op maat voor U!

Het HUBI Basis Pakket bevat standaard de relatiebeheer (CRM) module waarmee het mogelijk is om uw klanten, leveranciers en contactpersonen netjes bij te houden op één locatie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de Gebruikers en Rechten module. Deze is opgezet volgens het Rollen model. Met het basispakket beheert u gemakkelijk en snel uw relaties.


Projecten & Uren

Het projectenbeheer is zo opgezet dat er gemakkelijk een project aangemaakt en aan een klant gekoppeld kan worden. Daarnaast kunnen gebruikers gekoppeld worden aan een project. Elke gebruiker heeft zijn eigen uurtarief . In combinatie met een urenlimiet kunt u nooit meer teveel uren aan een project werken. Tevens kunt u projecten bijsturen door direct inzicht in de budgetuitputting. Met deze module registreert, controleert en beheert uw uren binnen een handomdraai!Kilometerregistratie

U registreert gemakkelijk al uw gereden, interne of declarabele, kilometers met de Kilometerregistratie Module. Net als bij de Projecten & Uren Module heeft u snel overzicht door de weergave in kalendervorm. Voor uw eigen administratie kun u de kilometers in een Excel bestand exporteren.

Contracten / abonnementen

De Contracten module geeft u de mogelijkheid om alle overeenkomsten waarbij sprake is van terugkerende betalingen overzichtelijk bij te houden. In combinatie met de Facturatie module wordt het bijhouden en factureren van uw lopende contracten erg gemakkelijk.

Facturatie

Met behulp van de Facturatie Module kunnen er gemakkelijk facturen worden opgesteld. Handmatig of op basis van een Wizard. De gemaakte en geprinte facturen kunnen direct doorgeboekt worden naar een boekhoudsysteem. Voor het boekhoudprogramma Snelstart is standaard een koppeling beschikbaar, voor andere boekhoudprogramma’s kan er een koppeling als maatwerk geleverd worden.

Callmonitor

Zodra een gesprek binnenkomt zoekt Callmonitor de contactpersoon in HUBI op en geeft een melding. De alle binnenkomende gesprekken worden automatisch opgeslagen in de gespreksgeschiedenis.

Meer informatie

Wilt u een nadere kennismaking met HUBI Business Software? Dat kan heel gemakkelijk. Stuur uw vraag per e-mail of bel met onze specialisten voor vrijblijvend advies.

Bestellen

Bent u overtuigd van de voordelen van HUBI Business Software? Ga dan nu naar onze website en bestel nu! U kunt ook uw wensen ook mailen, dan maken wij het in orde voor u!

http://www.hubi.nl

078 691 11 40

Kenmerken

Assortiment:
Administratie software
Adressenbeheer software
Business Intelligence
ERP (Enterprise Resource Planning)
Relatiebeheer software
Tijd en activiteitenregistratie
Tijdregistratie
Time en billing software
Totaal oplossing
Software ontwikkeling:
Maatwerk
Software voor:
Dienstverlenend MKB
Consultantcy
Zakelijk gebruik

Plaats een review

In de buurt gevonden

Allsoft(9.2/10.0)0.5km
Alblasserdam - Edisonweg 52
Wij ontwikkelen software voor u op maat, tegen een scherpe prijs. Het aanbod is vrij divers. Ook behoorlijk ingewikkelde bewerkingen zijn voor ons uit te voeren.Het is meestal mogelijk om (een deel van) de ontwikkeling bij u op kantoor uit te voeren, indien u dat wenst.Als ondersteuning van uw eigen...meer...
Assortiment: Beeldarchivering, Detachering, Scan software, ...
Software voor: Zakelijk gebruik
 
 
Mastex Software(7.8/10.0)0.5km
Alblasserdam - Bilderdijkstraat 63
Mastex Software is de ontwikkelaar en leverancier van MX Suite scheepsmanagement software. Deze software bevat onder meer:- Onderhoudsplanning- Certificatenbeheer- Oefeningen afhandeling en beheer- Voorraadbeheer- InkoopIn de toekomst worden meer modules op de markt gebracht. Wij informeren u...meer...
Assortiment: Analyse software, Bestandsbeheer, Onderhoudsbeheer, ...
Software voor: Zakelijk gebruik
 
 
Shop 100(8.6/10.0)0.7km
Alblasserdam - Noachstraat 33
Shop 100 is een groeiende online shop voor zowel particulieren als bedrijven. Hieronder een lijstje om te laten zien wij wij zijn en wat wij verkopen.Wij verkopen artikelen van onder andere de volgende merken:Kingston - geheugenkaarten, usb sticksSanDisk - geheugenkaarten, usb sticksNorton -...meer...
Assortiment: Fotobewerking, MP3, Office, ...
Software voor: Prive gebruik, Zakelijk gebruik
 
 
TS Special Projects(8.0/10.0)1km
Alblasserdam - Kleine Beer 18-b
Assortiment: E-Mail, Excel, Ipad, ...
Software voor: Structuur, Systemen, Totaaloplossing, ...
 
 
Kraftworks(8.0/10.0)1.1km
Alblasserdam - Prinses Marijkestraat 18
Assortiment: E-Mail, Muziek, Programma, ...
Software voor: Backups, Bedrijven, Procedures, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Hendrik Ido Ambacht - Krimpen Aan De Lek - Lekkerkerk - Nieuw Lekkerland - Oud Alblas - Papendrecht - Ridderkerk - Sliedrecht - Streefkerk - Zwijndrecht
Software Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact