Zoek rondom postcode

U bevindt zich hier:    
Journyx Europe

Journyx Europe

9 / 10.0
(5 stemmen)
Postbus 8068
3009AB Rotterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0102098452
Fax: (+31) 0847498144
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@journyx.eu
5 4.5 9
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Journyx Timesheet is een software oplossing om de kosten m.b.t. projecten te kunnen registreren en te bewaken. Het pakket is onderverdeeld in 3 registraties, te weten een tijdregistratie (urenverantwoording), een onkostenregistratie en een kilometerregistratie. Elke registratie is zelfstandig te gebruiken. Als u bijvoorbeeld in eerste instantie alleen de tijdregistratie wilt gebruiken, dan is dat geen enkel probleem. Naarmate u meer vertrouwd raakt met de software kunt u de overige administraties in gebruik nemen of functionaliteit inschakelen die u tot dan toe nog niet heeft gebruikt.
Voor wie is Journyx Timesheet interessant?

Voor wie is Journyx Timesheet interessant?

Iedereen die inzicht wil hebben in de kosten (in tijd, onkosten en/of kilometrage) van een project. Onder een project wordt verstaan alle activiteiten of taken die worden uitgevoerd met een bepaald doel. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld software ontwikkelings projecten (met taken zoals analyse, ontwerp, besprekingen, ontwikkelen, testen, implementatie enz.) of aan het organiseren van seminars/workshops.trainingen (met taken zoals onderzoek, marketing, mailingen, coordinatie, locatie, administratie enz.).

Huidige gebruikers varieren van eenmans bedrijven, startende bedrijven tot en met multinationals met duizenden licenties.

Journyx Timesheet wordt ingezet bij bedrijven die voor het eerst een tijdregistratiesysteem (urenadministratie of urenverantwoording) gaan gebruiken maar ook bij bedrijven die al een tijdregistratiesysteem in gebruik hebben (ter vervanging van papieren oplossingen, Excel sheets oplossingen, eigen ontwikkelde software of veel te complexe ERP tijdregistratie onderdelen).

Journyx Timesheet is schaalbaar zodat het inzetbaar is voor zowel kleine als grote ondernemingen (van enkele licenties t/m duizenden licenties). De software is gratis te gebruiken (voor onbepaalde tijd en zonder reclame boodschappen of 'Koop mij toch' herinneringen) als u minder dan 10 licenties nodig hebt (zie de pagina gratis versie voor meer informatie). Het uitbreiden van het aantal licenties vergt slechts het aanvragen van een nieuwe licentie sleutel, de software hoeft niet aangepast of opnieuw geinstalleerd te worden. Journyx Timesheet groeit eenvoudig met uw organisatie mee.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact op (zie voor contactinformatie onze website)!


Kenmerken

Assortiment:
Administratie software
Automatisering
Bedrijfinformatie-systemen
ICT Automatisering
Kilometeradministratie
Managementsoftware
Multi Project Management
Project Cost Management
Projectbeheer
Projectmanagement
Tijd en activiteitenregistratie
Tijdregistratie
Software voor:
urenadministratie
onkostenadministratie
kilometeradministratie
projectadministratie
urenverantwoording
tijdschrijven
urenregistratie
tijdregistratie
projectkosten
budgetbewaking
urensheet
Zakelijk gebruik

Plaats een review

Software Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact