Zoek rondom postcode

K3 Business Solutions

K3 Business Solutions

9.7 / 10.0
(4 stemmen)
Gildeweg 9b
2632BD Nootdorp
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0152516555
Fax: (+31) 0152516550
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@k3business.nl
52.0524984.401806
4 4.8888888888889 4 9.7
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Bedrijfsomschrijving

K3 Business Solutions is Microsoft Gold ERP compentency partner en levert software oplossingen aan retail en wholesale. We richten ons op het vereenvoudigen en verbeteren van processen voor bedrijven in de gehele supply chain, van ontwerp tot productie en van winkelverkoop tot online sales en CRM. Wij leveren the full potential.

Als onderdeel van het beursgenoteerde K3 Business Technology Group plc uit Engeland, richten we ons op bedrijven in zes focusmarkten, te weten: fashion, living, personal care, hospitality, do-it-yourself en outdoor living.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde, gecertificeerde consultants, developers en project managers met veel kennis van deze specifieke branches. Zij leiden onze klanten door elke fase van het project, van ontwerp en planning, naar implementatie en support. In zowel retail als wholesale.

Onze kernwaarden: transparantie, partnership, toewijding

Onze oplossingen: Pebblestone Fashion, K3 Fashion for Retail, K3 for Retail, K3 Webshop, K3 BI.

Meer kennis met de K3 Experience op onze website: http://www.k3business.nl/nl/
Of bel voor meer informatie met 015 251 6555.

Kenmerken

Assortiment:
Business Intelligence
CRM (Customer Relation Management)
E-commerce
ERP (Enterprise Resource Planning)
Kassasystemen software
POS (Point Of Sale)
Retail automatisering
Totaal oplossing
Software voor fashion retail
Software voor fashion wholesale
Webmanagement
winkelautomatisering
Software voor:
Softwareoplossingen voor retail en wholesale
Zakelijk gebruik

Reviews

Plaats een review
|
The full potential for Maison de Bonneterie
Maison de Bonneterie is een toonaangevend modewarenhuis en richt zich voornamelijk op het hogere segment binnen de fashionbranche. De winkels in onder andere Amsterdam, Den-Haag en Laren kennen een tiental afdelingen, waaronder een dames- en herenafdeling en schoenenafdeling. Maison de Bonneterie maakt gebruik van K3 Fashion, een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde fashion-retail oplossing.
DOOR TE KIEZEN VOOR DE INTEGRALE FASHIONOPLOSSING VAN K3 IS MAISON DE BONNETERIE ALTIJD GEGARANDEERD VAN DE NIEUWSTE VERSIES. ALLE LOGISTIEKE BEDRIJFSPROCESSEN ZIJN INZICHTELIJKER EN EFFICIENTER GEWORDEN. HIERDOOR KUNNEN WIJ BLIJVEN INVESTEREN IN DE TOEKOMST.
Waardering:
5.0 10.0
|
Bouwmaat Nederland & K3
Bouwmaat is een Nederlandse groothandel voor bouwmaterialen die zich richt op aannemers, klussers en installatiebedrijven via de retail formule. De servicegraad bij Bouwmaat is bijzonder hoog en de beschikbaarheid van 10.000 artikelen is altijd voor 99% gegarandeerd. De 45 winkels en het centrale hoofdkantoor maken gebruik van de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossing van K3.
Ons huidige administratieve systeem had haar end-of-life bereikt en daarom moesten we opzoek naar een nieuw systeem. Onze primaire processen kunnen beschreven worden als een centraal bestelsysteem met een decentrale kassa oplossing. The kassa’s moeten blijven werken zelfs wanneer het centrale netwerk uitvalt. De oplossing van K3 voldoet uitstekend aan deze behoefte. We zijn nu in staat aan de wensen van onze klanten te voldoen en de klanttevredenheid verder te verhogen. The oplossing van K3 stelt ons in staat direct te reageren op ontwikkelingen in de markt. Het systeem is flexibel en past daardoor prima bij onze organisatie.
Waardering:
5.0 10.0
|
Truus.nl zet FMCG markt op zijn kop
K3 Business Solutions BV, Gold Compency Partner van Microsoft, was verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV met Role Tailored Client (RTC) en K3 BI, powered by Qlikview. Hierdoor beschikt Truus.nl over realtime informatie over voorraadstanden en omzetcijfers.
“De consultants van K3 zijn prettig om mee te werken. Ze zijn niet alleen zeer vakbekwaam maar vooral ook pragmatisch en dachten mee vanuit de behoefte van onze onderneming. Niet zelden namen ze het voortouw in een discussie tussen de verschillende partijen om daarmee te zorgen dat voor ons de beste, duurzame oplossing werd gerealiseerd. Een dergelijke pro-actieve houding is iets wat ik nog niet veel heb gezien bij consultants.”
Waardering:
5.0 10.0
|
Een totaaloplossing
Om alle bedrijfsprocessen te stroomlijnen is er gekozen voor Pebblestone Fashion, de op Microsoft Dynamics gebaseerde softwareoplossing voor bedrijven in de fashionbranche.
”We hebben gekozen voor Pebblestone Fashion omdat alle facetten van het pre-sales traject en de supply chain hierin vertegenwoordigt zijn. Het is een totaaloplossing die ons goed ondersteund in het waarmaken van onze doelstellingen.“
Zeer gestructureerde projectaanpak waardoor er in de voorkant van het project veel tijd gaat zitten. Uiteindelijk betaalt het zich later in het project weer terug doordat fouten worden verminderd.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

K3 Software Solutions BV(9.2/10.0)0km
Nootdorp - Gildeweg 9b
K3 Software Solutions is an independent software vendor (ISV) and part of K3 Business Technology Group Plc from the UK. From our development base in the Netherlands, K3 focuses on the development, support, marketing and sales of its software solutions of which Pebblestone Fashion is the most...meer...
Assortiment: Groothandel automatisering
 
 
Goldapple0.4km
Nootdorp - Trapveld 23
 
 
Diabeticex(6.0/10.0)0.5km
Nootdorp - Sytwinde 178
 
 
Shops. NL0.6km
Nootdorp - Wagenmaker 14
Software voor: Bedrijven
 
 
Van Kooten Computer Services(9.6/10.0)0.6km
Nootdorp - Hoefsmid 5-7
 
 

Plaatsen in de buurt

Berkel En Rodenrijs - Delfgauw - Delft - Den Hoorn Zh - Leidschendam - Pijnacker - Rijswijk Zh - Voorburg - Voorschoten - Zoetermeer
Software Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact