Zoek rondom postcode

Meerservices Automatisering en Telecommunicatie BV

10 / 10.0
(2 stemmen)
Industrieweg
3144CH Maassluis
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0105990120
Fax: (+31) 0105990128
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtrob@meerservices.nl
51.919194.248305
2 5 10
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

In de meer dan zestien jaar, dat MeerServices bestaat, hebben wij een vertrouwde naam op kunnen bouwen. Steeds meer bedrijven ervaren onze service, uitstekende adviezen en producten. Onze brede kennis van automatisering staat op een hoog niveau. Als klant ervaart u dat bij de eerste kennismaking met onze verkopers, de offerte, de uitwerking en bij het werken met onze producten. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met u als klant op te bouwen, door het leveren van betrouwbare automatiseringsdiensten. Al onze diensten worden in eigen beheer uitgevoerd, onze gecertificeerde technici zijn goed op de hoogte van bestaande en nieuwe technieken. Hiermee zijn wij uitgegroeid tot een van de betere en grotere computerbedrijven van Nederland.

Diensten: MeerServices verzorgt volledige automatiseringsprojecten binnen de MKB sector. De werkzaamheden die worden uitgevoerd in deze sector zijn erg uiteenlopend, van het uitbrengen van een advies voor de automatisering tot het plaatsen en onderhouden van complete netwerken, infrastructuren en server/cliënt omgevingen. Uiteraard allemaal geleverd met mainstream A-merk apparatuur toegespitst op de vragen en eisen van u, de klant, en bekeken door een technisch analist. Bij een server  omgeving moet worden gedacht aan Microsoft Windows 2000 / 2003 netwerken voorzien van alle faciliteiten, E-mail (Exchange), WebServices (IIS) File- & Printerservices. Tevens moet men denken aan een grote variatie aan Update/Management services en services met betrekking tot veiligheid zoals bijvoorbeeld Firewalls / IPSEC / VPN / Virusscanners en uiteraard complete backup strategieën om uw gegevens op een zo zorgvuldig en veilig mogelijke manier te behoeden voor mogelijke incidenten. Tevens is een "hot item" het zogenaamde telewerken, u als klant kan vanuit huis, onderweg of op zakenreis aan de andere kant van de wereld moeiteloos verbinding maken met het bedrijfsnetwerk om zo op een veilige manier bedrijfsgegevens te kunnen raadplegen. Uiteraard houdt de kennis niet op bij Microsoft platformen, specialisatie binnen de Linux wereld wordt met de dag belangrijker en hier wordt door het team van de service technici goed op ingespeeld. Zowel op server als op werkstation gebied.

Bekabeling: Naast het leveren van hardware zoals computers en servers verzorgen wij ook bekabelde- en draadloze netwerken. Ervaren en gediplomeerde installateurs kunnen de aanleg van uw gehele infrastructuur verzorgen. Denk hierbij niet alleen aan standaard UTP kabels, maar bijvoorbeeld ook het aanleggen van telefonie, Multi-TV systemen, plaatsen van beveiligingscameras en plasma/TFT schermen. Uiteraard wordt alles netjes weggewerkt in plafonds, muren of met behulp van kabelgoten.

Netwerken: Ook het plaatsen van draadloze netwerksystemen is geen probleem. Dit kan variëren van een eenvoudig WiFi netwerk tot volledige straalverbindingen. Ook de benodigde apparatuur kunnen wij leveren.
Dus ook voor uw infrastructuur kunt u bij ons terecht.

Cameras: Tegenwoordig is een webcam bijna niet weg te denken bij een complete computer uitrusting. Communicatie wordt persoonlijker en leuker. Het is dan ook logisch dat de professionele varianten van deze cameras steeds meer te vinden zijn binnen de beveiligingsmarkt. Tegenwoordig bestaan er hoogwaardige IP cameras die speciaal voor deze toepassing zijn ontworpen. De professionele IP cameras zijn in staat beelden zonder tussenkomst van een pc direct op een server op te slaan. Het is zelfs mogelijk om de cameras aan te sturen via het internet. De uitgebreide versies van deze cameras kunnen ook op afstand bedient worden, de zogenaamde PTZ (pan, tilt, zoom) cameras. Het is nu voorbij met de oude CCTV-Cameras en Timelaps recorders, of het nu draadloos, bedraad, binnen of buiten is. MeerServices heeft hiervoor complete oplossingen. Installaties met cameras inclusief een server die de beelden zonder kwaliteitsverlies opslaat. De beelden kunnen vanuit elke willekeurige locatie bekeken worden en indien nodig opgeslagen worden. Zo bent u altijd op de hoogte wat er gebeurt waar u ook bent.

Samenspel: Een bedrijf automatiseren of de automatisering herzien, is een samenspel tussen MeerServices en u als klant. Er moet goed nagedacht worden over gegevensstromen, groei potentie en gebruikersgemak. Wij leveren naast de hardware ook software. Wij leveren standaardpakketten, maar maken ook maat software. Dit kan op allerlei gebieden zijn; back-office software, beveiligingssoftware of bijvoorbeeld een conversieprogramma voor het een of ander. Wat wij als MeerServices belangrijk vinden is dat wij er met u als klant samen uit komen. In zowel de oplossing als de service daarna. Het houdt niet op bij het plaatsen van apparatuur en installeren van software. Er zal periodiek naar uw automatisering gekeken moeten worden om alles in topconditie te houden en plannen te maken voor de toekomst. Al met al is MeerServices automatisering BV er voor al uw automatiseringsvraagstukken.

Kenmerken

Software voor:
Zakelijk gebruik

Plaats een review

In de buurt gevonden

J.D.M. Software(8.6/10.0)0.3km
Maassluis - Hellingkade 9
Assortiment: Netwerk, Presentatie, Training, ...
Software voor: Bedrijven, Eindgebruiker, Systemen
 
 
Grand Design(9.4/10.0)0.4km
Maassluis - Zandpad 20-b
Assortiment: Communicatie, Training
Software voor: Procedures
 
 
L. & M. Business Tools and Services(6.0/10.0)0.4km
Maassluis - Noordzee 10CI
Assortiment: Consultancy, Excel, Template, ...
Software voor: Marketing, Organisaties, Rapportage, ...
 
 
Dersam(8.0/10.0)0.7km
Maassluis - Arthur van Schendelstraat 22
Assortiment: Datacommunicatie, Hosting, Netwerk, ...
Software voor: Systemen
 
 
Itspro(6.6/10.0)1km
Maassluis - Schubertlaan 705
 
 

Plaatsen in de buurt

Abbenbroek - Brielle - De Lier - Maasdijk - Maasland - Naaldwijk - Rozenburg Nh - Schipluiden - Vlaardingen - Zwartewaal
Software Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact