Zoek rondom postcode

U bevindt zich hier:    
Quobell B.V.

Quobell B.V.

7.7 / 10.0
(1 stem)
De Bouw 85
3991SX Houten
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0306346333
Fax: (+31) 0306346330
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@quobell.nl
52.0199945.176586
1 3.875 7.7
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

T-partner voor dienstverlening rond Oracle technologie en applicaties

Quobell is een softwarehuis uit Houten gespecialiseerd in Oracle technologie. Sinds 1996 is Quobell een gewaardeerde IT-partner van een groeiend aantal toonaangevende klanten in Nederland en vanaf 1999 is Quobell Certified Partner van Oracle. Onze dienstverlening bestaat uit detachering, projecten en applicatieonderhoud en -beheer rond het Oracle platform en in voorkomende gevallen eveneens voor de algemene Java/JEE en/of Microsoft .NET architecturen.oraclepractise100.jpg Uitgangspunt bij al onze dienstverlening is “customer intimacy”. Quobell streeft er naar vanuit haar IT-kennis en -ervaring haar opdrachtgevers van dienst te zijn om de informatievoorziening optimaal te krijgen en te houden.


We're making it more personal

Quobell stelt in haar bedrijfsvoering niet alleen de klant maar ook de eigen medewerkers centraal. Bij ons werken dan ook enthousiaste en gemotiveerde medewerkers (ontwikkelaars, architecten, Database Administrators en Projectleiders) in een open, informele en professionele sfeer. Door hun deskundigheid en inzet is Quobell voor een groeiend aantal relaties een vanzelfsprekende partner.


Aandacht voor ontwikkeling

Een van de manieren waarop wij ons trachten te onderscheiden van de vele collegae in onze branche is, naast onze focus op een beperkt aantal expertisegebieden, onze voortdurende aandacht voor de verdere (kennis)ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee van de kwaliteit van onze dienstverlening.
Naast het feit dat we als organisatie door Oracle zijn gecertificeerd (Quobell is Certified Partner van Oracle), vertalen deze inspanningen zich onder andere ook in de certificering van onze medewerkers op hun specifieke vakgebied.


Certified Partner van Oracle

Oracle is een van 's werelds grootste leveranciers van software. Certified Partners van Oracle zijn IT bedrijven met een aantoonbaar hoog niveau wat betreft opleiding, kennis en vaardigheid.

Quobell maakt gebruik van de nieuwste Oracle-technologieën als de Oracle 10g/11g database en Application server, Oracle Fusion middleware, inclusief SOA en Business Inteligence, de Oracle eBusiness Suite (Oracle Applications), de Oracle internet development suite, JDeveloper, Oracle APEX (Application Express) etc..

Kenmerken

Assortiment:
Adressenbeheer software
Applicatie ontwikkelsystemen
Business Intelligence
Connectivity en applicatieservers
CRM (Customer Relation Management)
Data-integratie
Database
Database Management
Datawarehousing
Middleware
Programmeertalen
Relatiebeheer software
Veiligheid
BI
Software ontwikkeling:
Maatwerk
Oracle
Jave
JEE
Software voor:
Zakelijk gebruik

Plaats een review

In de buurt gevonden

Crmatch B.V.(9.2/10.0)0.1km
Houten - De Bouw 149
Crmatch realiseert ICT-oplossingen voor het sturen op werving & selectie en de instroom van personeel. Met crmatch kunt u de recruitment processen en talenten matchen en managen in één systeem; Microsoft Outlook. Vertrouwd, gebruiksvriendelijk, stabiel en toegankelijk. http://www.crmatch.nl...meer...
Software voor: Zakelijk gebruik
 
 
MySolution B.V.(8.0/10.0)0.2km
Houten - De Bouw 149
MySolution levert software voor detacheerders en uitzenders in de breedste zin van het woord. De producten zijn MySolution FLEX voor uitzenders en MySolution FLEX-PRO voor detacheerders....meer...
Software voor: Zakelijk gebruik
 
 
Ephora(8.4/10.0)0.4km
Houten - Langshout 37
 
 
Promptchat Holland i.o.(8.0/10.0)0.4km
Houten - Nieuwe Schaft 7-c
 
 
Telebite Telemarketing No Cure No Pay(8.6/10.0)0.4km
Houten - Nieuwe Schaft 7 c-1
Wij zijn een vertrouwd Offshore callcenter dienstverlener met lage kosten, 24 / 7 Inbound Call Center Services, Leadgeneratie, zoemachine optimalisatie, telemarketing, inbound en outbound dienstverlening. Diensten aan ondernemingen in Europa. Onze callcenter diensten Inclusief Inbound callcenter,...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Bunnik - Culemborg - Driebergen-Rijsenburg - Everdingen - Ijsselstein Ut - Nieuwegein - Odijk - Schalkwijk - Utrecht - Vianen Ut
Software Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact