Zoek rondom postcode

U bevindt zich hier:    
TOPdesk

TOPdesk

8.3 / 10.0
(2 stemmen)
Martinus Nijhofflaan 2
2624ES Delft
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0152700900
Fax: (+31) 0152575256
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@topdesk.com
51.9968394.352613
2 4.1666666666667 8.3
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

TOPdesk ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt software waarmee organisaties hun dienstverlening efficiënt kunnen organiseren. De missie van TOPdesk richt zich op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en betaalbare servicemanagement-oplossingen voor iedere soort organisatie. Dat doen we met software die snel en eenvoudig te installeren is. Of dit nu op het gebied van automatisering is, of op het gebied van facilitair beheer, technisch beheer, klachtenregistratie, servicedesk of dienstenondersteuning: met TOPdesk ondersteunt u al uw medewerkers, zakenrelaties, consumenten en burgers.


We timmeren al sinds 1993 aan de weg. Aandacht voor de wensen van de klant is voor ons heel belangrijk bij de productontwikkeling. Het pakket is beschikbaar in vijf talen en in gebruik bij organisaties over de hele wereld. Dankzij onze gebruiksvriendelijke software ontvangen wij jaarlijks prijzen. We zijn marktleider in de Benelux. Vanuit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Hongarije ondersteunen wij meer dan 3000 klanten wereldwijd.
 
De producten

TOPdesk Lite is voor kleine servicedesks de ideale oplossing. Met TOPdesk Lite brengt u snel en eenvoudig structuur aan in uw meldingenstroom, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud en beheer van de software. U profiteert van vele voordelen, onderandere:

- Een compacte en gebruiksvriendelijke tool
- Professionele ondersteuning door Nederlandse specialisten
- 24/7 online support
- Ongelimiteerd gebruik van de functionaliteiten
- Geen omkijken naar beheer en onderhoud dankzij SaaS
- Gratis updates en bugfixes
- Een flexibel prijsmodel

Meer informatie is te vinden op www.topdesklite.nl
 
TOPdesk Professional bevat net als TOPdesk lite de basisprocessen Meldingenbeheer en Middelenbeheer, maar is tevens uitbreidbaar met aanvullende modules. Met TOPdesk Professional brengt u uw dienstverlening aan medewerkers, zakenrelaties en consumenten op een hoger niveau. Onder andere facilitaire, juridische, ICT- en P&O-afdelingen gebruiken TOPdesk Professional als servicedesk of meldpunt voor de ondersteuning van inventaris, bedrijfsmiddelen, producten of diensten.
 
TOPdesk Enterprise is ideaal voor grotere organisaties die met een hoogst professioneel en technologisch hoogwaardig servicemanagementprogramma aan de slag willen. Omdat TOPdesk Enterprise 100 % webbased is, werken uw servicedeskmedewerkers direct vanuit een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface. TOPdesk Enterprise is razendsnel, schaalbaar en biedt ongekend veel mogelijkheden. Het pakket is geschikt voor onder andere ICT-ondersteuning en facilitair beheer voor uw medewerkers, klanten en relaties, op één of meerdere locaties.
 
TOPdesk voor facilitair beheer is een compleet FMIS- of assetmanagement-softwarepakket. De applicatie is gebruiksvriendelijk, 100% webbased en biedt ongekend veel mogelijkheden. Belangrijke basisgegevens legt u overzichtelijk vast: medewerkers, leveranciers, bedrijfsmiddelen, locaties en ruimtes. De applicatie biedt ondersteuning voor processen als het reserveren van ruimtes, wagenparkbeheer, sleutelbeheer, huisvestingsbeheer, contractbeheer en MOP. Bovendien ondersteunt TOPdesk de NeN 2748 en NeN 2580 norm.
 
Met ‘TOPdesk as a Service’ heeft u wereldwijd beschikking over de servicemanagement-applicatie TOPdesk. ‘TOPdesk as a Service’ is een dienst volgens het SaaS-concept, ook wel ASP of hosted software genoemd. Met deze online dienst geeft u de installatie en het onderhoud van TOPdesk volledig uit handen. U bespaart tijd en kosten en kunt zich volledig richten op uw kerntaken. De software is altijd up-to-date en goed beveiligd.

Kenmerken

Assortiment:
Automatisering
Barcode software
Bedrijfinformatie-systemen
Change Management
Computer software
Contract management
Enquete Software
Facility Management
Hardware management
Helpdesk software
ICT Automatisering
Information Management software
Kennismanagement
Klachtenmanagement software
Kwaliteitsmanagement
Onderhoudsbeheer
Onroerend Goed Beheer
Orderadministratie
Procesbesturing
Projectbeheer
Projectmanagement
Reserveringen software
Service Level Management
Sleutelbeheer
Verhuur van software
Voorraadbeheer
Voorraadbeheer gebouwen
Workflow
Workflowmanagement
Software ontwikkeling:
Maatwerk
Standaardoplossingen
Software voor:
Zakelijk gebruik

Plaats een review

In de buurt gevonden

JSoft(8.0/10.0)0.1km
Delft - Roland Holstlaan 443
Assortiment: Applications, Detachering, E-Mail
Software voor: Bedrijven, Opdrachtgevers
 
 
B-Inform i.o.(9.0/10.0)0.3km
Delft - Artemisstraat 108
 
 
Infostreams(9.2/10.0)0.3km
Delft - Menno ter Braaklaan 247
 
 
E-Semble(8.6/10.0)0.4km
Delft - Papsouwselaan 119T
Assortiment: Design, Hardware, Hosted, ...
Software voor: Graphics, Logistiek, Procedures, ...
 
 
A.J. Grootenboer-Guijt(8.6/10.0)0.4km
Delft - Poptahof Noord 131
 
 

Plaatsen in de buurt

De Lier - Delfgauw - Den Hoorn Zh - Kwintsheul - Nootdorp - Pijnacker - Rijswijk Zh - Rotterdam - Schipluiden - Wateringen
Software Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact